zaterdag 16 november 2013

Geld verdienen met de App op je Smartphone of Tablet

Eerder onderzoek toonde aan dat dropshipping een logistieke methode is met potentie.
In dit artikel een nadere uitleg wat dropshipping precies is, wat de kenmerken zijn en hoe je het succesvol in kunt zetten.

Wat is dropshipping?
Dropshipping is de methode waarbij een (online)retailer geen eigen voorraad in beheer heeft. In plaats daarvan levert, zonder dat de consument daar iets van merkt, een derde partij direct aan de klant. Belangrijk voordeel van deze bedrijfsvoering is dat er in veel mindere mate kapitaal benodigd is, ja zelfs de kosten practisch nihil zijn. Inkopen worden pas gedaan op het moment dat de klant daadwerkelijk een order heeft geplaatst en betaald.

Kenmerken van dropshipping zijn:
• Vereenvoudigde fulfillment: Verpakken, transport, retourenmanagement en voorraadbeheer zijn uitbesteed aan een ervaren organisatie of leverancier.
• Lage kosten: Het bewust uitbesteden van voorraadbeheer betekent ook lagere vaste lasten. Er kan al gestart worden met een laptop of smartphone en kantoor aan huis.
• Brede collectie: Doordat er vooraf niet ingekocht hoeft te worden kan de collectie eenvoudig en kosteloos worden uitgebreid of vervangen. Wanneer de leverancier nieuwe producten toevoegt kunnen deze direct worden opgenomen in de collectie.
• Schaalbaarheid: Groei van de organisatie betekent niet automatisch een explosieve stijging van de kosten. Hoewel zaken als klantenservice meer mankracht vereisen na de groei, blijven veel kosten relatief laag dan wel zijn de kostenstijgingen nagenoeg nihil.


Hoe dropshipping succesvol in te zetten?
Tot op heden is dropshipping ingezet via een website- of webshop. Binnenkort wordt dropshipping mogelijk gemaakt via de App op iPad, iPhone en Android aangestuurde smartphones/tablets. Een website of webshop wordt hierdoor nagenoeg overbodig.

Het Duitse softwarebedrijf Streamlife, gespecialiseerd in Internet Communicatie software, heeft recent een App ontwikkeld waarbij de App ingezet kan worden om consumenten te helpen bij haar keuze van allerlei (trend-)producten en diensten.
Gestart wordt met producten in verschillende branches zoals Health en Welzijn, Luxe- innovatieve artikelen, Lifestyle producten, Reizen, digitale Media software, diensten etc etc.
Om eigenaar te worden van de App is een maandelijks abonnement bedrag verschuldigd van slechts € 9,00, excl. BTW.

Hoe werkt de App en wat is de routing?

1. De bezitter/abonnee van de App (hierna te noemen 'affiliate') kan via zijn eigen smartphone, IPhone, tablet of iPad productberichten of aanbevelingen versturen aan potentiële consumenten van de door hem of haar vóóraf geselecteerde artikelen.
2. De ontvanger/consument van dit bericht kan op haar beurt het bericht weer (viral) doorsturen naar andere vrienden, familie en kennissen.
3. De potentiële consument kan het artikel via een afbeelding of video bekijken. Het al dan niet direct (of later) online aanschaffen en bij het bestellen online afrekenen.
4. De oorspronkelijke verzender van het bericht, de affiliate, bron en verzender van het oorspronkelijke bericht (zie 1.) ontvangt van Streamlife direct na aankoop een (automatisch) bericht. Via een geïntegreerde backoffice kan de affiliate real-time bijhouden en inzicht krijgen van de verdiende fee (vergoeding). Na afloop van elke kalendermaand vindt maandafrekening plaats. De affiliate krijgt het totale provisiebedrag van de afgelopen maand overgemaakt op zijn bankrekening. De provisie is oorspronkelijk afkomstig van de leverancier van het product.
5. Belangrijk! Heeft de consument een eerste aankoop gedaan dan blijft deze consument bij eventuele vervolgaankopen altijd klant van de affiliate!

Tot slot is het van belang te vermelden dat het bestelde artikel rechtstreeks wordt verzonden door de leverancier aan de consument! De affiliate heeft hier geen enkele bemoeienis mee!

Meer weten over deze revolutionaire manier van dropshipping?
Stuur een mail naar safility@gmail.com met vermelding van uw naam en telefoonnummer. Er wordt dan contact met u opgenomen voor een verdere uiteenzetting.

Lees ook:
- De nieuwe revolutionaire manier van online shopping via de App op smartphone of tablet
- Ondernemers opgelet! Nieuwe Trend! Uw Product Vermarkten via App op smartphone of tablet
- Wat is viraal marketing?

Safility BV is in Nederland onafhankelijk intermediair & supplier van Internet Communicatie Software. Vanaf ultimo november 2013 komt deze hightech software ook beschikbaar in de Nederlandse en Engelse taal. Meer weten over de nu beschikbare Internet Communicatie Software modules? Bekijk de demovideo en klik hier om de gratis software te downloaden. Probeer deze software gedurende 7 dagen uit zonder enige verplichting.

Meer weten? Stuur een mail naar safility@gmail.com



Geen opmerkingen:

Een reactie posten