zaterdag 16 november 2013

Samsung heeft 63 procent van Androidmarkt in handen

Samsung domineert de markt, daar kunnen we niet meer omheen. Nieuwe cijfers tonen aan hoe groot het marktaandeel is van Samsung.

Het is allemaal echt begonnen met de Samsung Galaxy S, een toestel dat voor Samsung veel voorspoed zou gaan brengen. Momenteel zijn we al toe aan de vijfde versie van dit vlaggenschip en heeft Samsung er in de loop van de jaren een indrukwekkend aantal toestellen omheen uitgebracht.

Het bedrijf Localytics heeft het marktaandeel van Samsung in kaart gebracht en dat liegt er niet om. Het blijkt dat Samsung 63% van de markt voor zijn rekening neemt. Sterker nog, wanneer je alle concurrenten op een hoop veegt dan heeft Samsung nog steeds twee keer zoveel. Indrukwekkend.


In de top 10 van de best verkochte Androidtoestellen vinden we acht Samsungtoestellen terug, de eerste zeven plekken zijn bezet door Samsung. De Samsung Galaxy SIII is nog steeds het best verkochte toestel met ruim 15%, de Galaxy S4 staat op de tweede plaats met 7 procent.


Tablets

Niet alleen bij de smartphones is Samsung heer en meester maar bij de Androidtablets kunnen ze er ook wat van. Uit de cijfers blijkt dat 53% van alle Androidtablets een Samsunglogo heeft en dat de Samsung Galaxy Tab 2 series het meest verkocht is.

World domination

Tijdens een bijeenkomst liet Samsung de wereld ook nog even fijntjes weten dat ze dit jaar het mooie ronde aantal van 100 miljoen Galaxy S en Galaxy Note's zullen verschepen. Waar gaat dit heen?

Bron: Localytics via Sammobile

Lees ook:
- Bijna drie kwart van de Nederlanders heeft een Smartphone
- 11% online aankopen via Smartphone of Tablet
- De nieuwe revolutionaire manier van online shopping via de App op smartphone of tablet
- Ondernemers opgelet! Nieuwe Trend! Uw Product Vermarkten via App op smartphone of tablet
- Wat is viraal marketing?

Safility BV is in Nederland onafhankelijk intermediair & supplier van Internet Communicatie Software. Vanaf ultimo november 2013 komt deze hightech software ook beschikbaar in de Nederlandse en Engelse taal. Meer weten over de nu beschikbare Internet Communicatie Software modules? Bekijk de demovideo en klik hier om de gratis software te downloaden. Probeer deze software gedurende 7 dagen uit zonder enige verplichting.

Meer weten? Stuur een mail naar safility@gmail.com



Geen opmerkingen:

Een reactie posten